Elérhetőségeink
Céginformációk HACCP Temékeink
Partnereink
Higéniai ajánlásaink Letölthető anyagok, katalógusok Kiállítások
Cégünk története

Cégünk Carneimpex Kft. néven 1998 decemberében alakult, hús import,-export kereskedelmi tevékenységgel egy kis családi vállalkozásként. Majd ahogy egyre bõvült, fejlõdött a növekvõ létszám és a magyar gazdasági viszonyok szükségessé tették a tevékenységi kör bõvülését, a több lábon állást. Így 2001. januártól felvettük az élelmiszeripari higiéniás tisztítóeszközök forgalmazását is a tevékenységek közé. Az évek alatti folyamatos, egyre nagyobb bővülésünknek köszönhetően 2011 decemberében megalakítottuk az önálló Kobra Kefe Kft.-t.

Az osztrák Kobra cég higiénikus keféinek kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon. A Kobra cég piacvezetõ a higiénikus tisztítóeszközök piacán Európában. A Kobra nagyon magas minõségû termékeivel és az óriási választék ill. speciális kínálat miatt minden élelmiszerrel foglalkozó cég számára biztosítani tudja a megfelelõ higiéniás tisztítóeszközt.

Az Európai Unió országaiban már 2001. elõtt kötelezõen bevezették az élelmiszeriparban a HACCP rendszer alkalmazását. Mivel 2001-ben már Magyarország is a csatlakozás irányába fordult, várható volt az itthoni élelmiszeriparban is a szigorúbb elõírások bevezetése és a tisztítóeszközök változása. Az osztrák Kobra cég tisztítóeszközei fertõtleníthetõek és az új HACCP rendszerbe beilleszthetõek, ezért tökéletesen megfelelnek a jövõ igényeinek. Ez volt az az indok, amiért cégünk nagy lehetõséget látott már 2001-ben is a Kobra kefék forgalmazásában.

Nagyon jó döntésnek bizonyult, hiszen azt a terméket tudja az ember hitelesen ajánlani és képviselni, amely kiváló minõsége miatt biztosan a vevõ megelégedését szolgálja hosszútávon, és amelyben maga az eladó is hisz.

A Kobra kefék Magyarországon is beváltották a hozzájuk fûzött reményeket. Kiváló minõségük és tartósságuk miatt sok-sok vevõnk használja õket évek óta és ragaszkodnak a Kobra keféhez. Az Õ megelégedésükre, ritkán kell visszatérniük, hiszen a normál kefékkel ellentétben a Kobra kefék rendes használat mellett 1-1,5 évig is használhatóak. Ezzel hosszútávon idõt, energiát és nem utolsó sorban rengeteg pénzt takarítanak meg, mert nem kell állandóan a tisztítóeszközök beszerzésével foglalkozni. A dolgozók is elõszeretettel használnak olyan eszközöket, amelyek a munkájukat megkönnyítik, ezért az ergonomikus nyélkialakítás nagyon fontos szempont a Kobra kefék gyártásánál.

Nagyon rugalmasak vagyunk és nyitottak az újdonságokra. Minden nagyobb élelmiszeripari kiállításon jelen vagyunk színes standunkkal és készséggel állunk leendõ és meglévõ vevõink rendelkezésére. A Kobra céggel karöltve minden kihívást örömmel veszünk, hiszen a Kobra cég technikai háttere és naprakész fejlesztései által minden egyedi igényt ki tudunk elégíteni az élelmiszeripari tisztítóeszközöktõl a tisztítógépekig.